AUDIT – soiul iscusit de mazare foarte rezistent la boli

AUDIT este un soi de mazare semi-tardiv cu bobul galben, de tip afila. Specialistii ALCEDO l-au ales in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE pentru potentialul de productie ridicat, dar si datorita rezistentei foarte bune la boli, in special la viroze, boli ale radacinii si antracnoza. De asemenea, plantele de inaltime medie sunt foarte rezistente la cadere. Acest soi prezinta un continut ridicat de proteina in bob, oferind rezultate optime chiar si pe solurile grele.

Pentru mai multe informatii despre AUDIT, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.