Au mai ramas doar cateva zile pentru depunerea cererilor pentru plata pe suprafata

Scris de Echipa Alcedo

Pentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafata, fermierii care inca nu au depus cerere mai au timp sa ajunga la centrele APIA, pana la data de 15 mai a.c. Pentru depunerea cererilor de plata dupa data de 16 mai a.c. se vor aplica penalitati de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere, in timp ce dupa data de 9 iunie a.c. cererea de sprijin nu mai este admisa la calcul.

Potrivit unor date comunicate de APIA, in perioada 3 martie – 28 aprilie 2014, au fost depuse in cadrul Campaniei de primire a cererilor de plata pentru schemele/masurile de sprijin pe suprafata pentru anul in curs, un numar de 695.723 cereri de plata, pentru o suprafata de aproximativ patru milioane de hectare.

sursa: agroinfo.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.