Atentie! Va puteti plati toate taxele si impozitele online

baniIncepand de saptamana trecuta, persoanele fizice isi pot achita obligatiile fiscale (taxe, impozite, inclusiv cele agricole) si prin intermediul site-ului ghiseul.ro.

ANAF a finalizat procedura de achizitie publica a serviciilor de acceptare a platilor online de taxe si impozite cu ajutorul cardului bancar, prin Sistemul National Electronic de Plati.

Acordul-cadru a fost incheiat cu trei banci (BCR, Banca Transilvania si Garanti Bank) si este valabil 32 de luni.

Precizam ca, in prezent, exista si posibilitatea achitarii obligatiilor fiscale in numerar sau prin card bancar la casieriile unitatilor Trezoreriei Statului, prin virament (ordin de plata, internet banking etc) sau prin mandat postal.

sursa: mediafax.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.