Atentie!!! Temperaturile din zonele de sud si sud-est, favorabile aparitiei gargaritei tulpinilor de rapita (Ceutorhynchus napi)

Atentie, fermieri! In aceasta perioada, temperaturile din zonele de sud si sud-est sunt favorabile aparitiei gargaritei tulpinilor de rapita (Ceutorhynchus napi).

In aceste conditii, va recomandam sa utilizati capcane lipicioase si sa monitorizati zilnic intre orele 10:00 si 12:00 culturile de rapita.

La aparitia a 3 pana la 5 daunatori, efectuati un tratament de combatere cu un insecticid piretroid de sinteza, cum este FASTER DELTA (0,3 l/ha) care, pe langa gargarita tulpinilor de rapita (Ceutorhyncus napi), combate si alti daunatori din cultura de rapita: gandacul lucios al rapitei (Meligethes aeneus), viespea rapitei (Athalia rosae), paduchele cenusiu al verzei (Brevicoryne brassicae).

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.