Atentie! Protejati spicul impotriva bolilor la cereale paioase!

Scris de Echipa Alcedo

Cu ceva timp in urma va spuneam de faptul ca odata cu ploile vin si bolile, de fapt umiditatea creeaza conditii pentru dezvoltarea agentilor fitopatogeni si va aminteam de tratamentul impotriva agentilor fitopatogeni care afecteaza aparatul foliar (rugini, patari, arsura frunzelor, etc). Acum va trebui sa protejam atat spicul de agenti patogeni foarte periculosi, asa cum este Fusarium spp., dar si aparatul foliar, frunza stindard fiind foarte importanta pentru mentinerea verde o perioada mai lunga de timp, pentru hranirea spicelor.

Cu ce produse putem proteja culturile de cereale paioase?

La ALCEDO gasiti solutia, o gama diversificata de produse, majoritatea cu 2 substante active, asa cum sunt: MIRADOR XTRA, PRIAXOR EC, IMPULSE PRO 425 EC, ELATUS ERA.

De asemenea, pot fi folosite si produse cu o singura substanta activa, singure sau combinate: TOPSIN 500 SC, COMET, TOPGUARD 25 SC, SALVATOR 25 EW.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.