Atentie la viermii sarma! Cum ne protejam culturile de ei?

Scris de Echipa Alcedo

Neefectuarea tratamentului semintelor de cereale paioase cu un insecticid, mai ales in cazul graului cultivat dupa grau, favorizeaza cresterea populatiilor de daunatori din sol, precum viermii sarma (Agriotes spp.), situatie ce poate conduce la compromiterea culturilor de cereale.

In acest sezon, puteti alege insecticidul LANGIS. Se aplica pe semintele de grau si orz in doza de 2,5 l/t si asigura protectia culturii inca din start impotriva viermilor sarma.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.