Atentie la omizile defoliatoare din culturile de legume in camp si spatii protejate!

In perioada de vara-toamna, culturile de legume in camp si in spatii protejate (telina, mazare, conopida, varza creata, gulii, varza de capatana, varza de Bruxelles, menta, patrunjel, ridichi, sfecla rosie, salata, fasole pastai, fasole boabe etc.) sunt invadate de o serie de omizi defoliatoare care afecteaza grav productivitatea si calitatea recoltelor.

Pentru combaterea acestor daunatori va recomandam insecticidul biologic DIPEL DF, in doza de 0,5-1 kg/ha. Tratamentele se aplica atunci cand se observa primele larve, preferabil in perioadele de hranire activa si se repeta la intervale de 7-10 zile.

Eficacitatea produsului in combaterea larvelor tinere din ordinul Lepidoptera este asemanatoare cu cea a insecticidelor conventionale, administrate conform recomandarilor specialistilor.

Fiind un insecticid ce contine microorganisme naturale, utile, nu lasa reziduuri si nu are perioada de pauza dupa recoltare.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.