Atentie la aparitia unui complex de boli foliare si ale spicului la cerealele de toamna!

teren grauConditiile meteo din ultima perioada pot favorizat aparitia la cerealele de toamna a unui complex de boli foliare si ale spicului. Astfel, in functie de zona agricola, dar si de perioada de dezvoltare a culturii putem intalni in cadrul lanurilor de grau, orz, secara, triticale o serie de boli ca: fainarea (Erysiphe graminis), septorioza (Septoria spp.), fuzarioza (Fusarium spp.), rugina (Puccinia spp.), helmintosporioza (Helminthosporium spp.), care, necombatute, vor duce la diminuarea drastica a productiei.

Pentru a va proteja cultura de acest complex de boli foliare, pot fi folosite o serie de fungicide, precum: Acanto Plus, Allegro, Amistar Xtra 280 EC, Artea 330 EC, Bravo 500 SC, Bumper 250 EC, Bumper Super 490 EC, Capalo, Duett Ultra, Evolus, Falcon 460 EC, Falcon Pro, Impact 125, Menara 410 EC, Mirage 45 EC, Mystic 250 EC, Mystic Pro, Nativo 300 SC, Orius 25 EW, Osiris, Prosaro 250 EC, Rover 500 SC, Soprano 125 SC, Tango Super, Topsin 500 EC, Zamir 40 EW, Zantara 216 EC.

Pentru o eficienta maxima a tratamentelor recomandate, trebuie sa luati legatura cu reprezentantii zonali ALCEDO pentru a va informa corect, cu privire la eficacitatea produselor, dar si pentru disponibilitatea acestora pe stoc. De asemenea, puteti consulta si sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.