Atentie, fermieri! Vantul puternic din aceste zile va poate afecta culturile!

Meteorologii au emis ieri, 22 martie 2022, un cod galben de vant puternic, cu rafale ce ajung pana la 65 de kilometri/ora.

Cum sunt fermierii afectati? Particulele de praf care trec cu viteza creeaza mici rani foliajului plantelor. Va recomandam sa ajutati plantele sa treaca peste aceasta forma de stres prin aplicarea unui tratament cu unul din biostimulatorii din gama AlgaMax: AlgaMax Complex NPK, AlgaMax Eco, AlgaMax Fluid sau AlgaMax Forte

Gama AlgaMax contine produse create pentru optimizarea cresterii si dezvoltarii plantelor de cultura, pentru depasirea stresului biotic si abiotic si pentru obtinerea de productii maxime. Se aplica prin fertilizare foliara sau prin fertirigare.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.