Atentie fermieri! Terenurile necultivate ar putea disparea pana in 2015

Scris de Echipa Alcedo

teren agricol 29.04.2011Saptamana trecuta, premierul Victor Ponta a anuntat ca pana anul viitor terenurile care au ramas necultivate ar putea disparea complet. „De la milioane de hectare necultivate am ajuns la sute de mii si probabil si acestea vor disparea anul acesta sau anul viitor”, a explicat seful Executivului.

Potrivit acestuia, Romania a reusit in 2013 sa se transforme dintr-o tara importatoare, in una care exporta, fapt ce dovedeste ca agricultura a trecut de la stadiul de subzistenta, la cel de sustinator al economiei.

sursa: agroazi.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.