Atentie, fermieri! Omida scaietilor ne poate lasa fara soia.

De ce este periculoasa omida scaietilor (Vanessa cardui L.) pentru soia? Larvele sunt foarte vorace. Imediat dupa eclozare, incep sa consume resturile oului, dupa care se hranesc cu frunzele plantelor gazda pe care au fost depuse ouale.

In conditiile in care nu se intervine urgent cu un tratament cu insecticid pentru combaterea larvelor de lepidoptere, pagubele pot fi insemnate.

Specialistii ALCEDO recomanda insecticidul DIPEL DF, in doza de 0.6 – 1.0 kg/ha.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.