Atentie fermieri: Masura 121 se deschide peste cateva saptamani!

euroIn luna mai, sesiunea ce se va deschide este pentru Masura 121 – Modernizarea exploatatiilor agricole si sprijinirea fermelor de familie, cu finantare din noul PNDR 2014 -2020.

Autoritatile au anuntat ca aloca prin Masura 121, suma de 35 de milioane de euro pentru diversificarea productiei, adaptarea exploatatiilor la standardele comunitare, dar si cresterea veniturilor exploatatiilor agricole sprijinite ori incurajarea asocierii intre grupurile de producatori.

Cine poate accesa aceasta finantare? Ei bine, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, familiale, societate in nume colectiv, societatile pe actiuni, cele cu raspundere limitata, cu capital privat sau cele agricole, cooperativa agricola, grup de producatori constituit conform OG 37/2005.

sursa: pescurt.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.