Atentie fermieri! Din 19 septembrie se incep controalele in teren

foto-glifosatIeri, Adrian Pintea, director adjunct al APIA, a declarat la finele unui eveniment ca din 19 septembrie se incep controalele in teren. Asa cum se intampla in fiecare toamna, agricultorii trebuie sa se astepte la controlul pe teren efectuat de catre inspectorii Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA). In acest an, esantionul de control a inregistrat o crestere semnificativa fata de anul precedent.

In foarte scurt timp vom incepe controlul pe teren. Chiar astazi o sa am o intalnire cu colegii din APIA Central si i-am convocat si pe coordonatorii regionali pentru a vedea care este situatia. Am avut o intalnire cu ei si saptamana trecuta pentru a vedea cum vad ei strategia de control. (…) Vorbim despre un esantion de control putin mai mare fata de anul anterior. Avem, pe controlul clasic undeva la 16.000 de fermieri, iar prin teledetectie undeva la 60.000 de fermieri. In total vorbim de aproximativ 76.000 de fermieri. Efectiv controalele pe teren vor incepe de luni (19 septembrie – n.r)”, a declarat Adrian Pintea.

sursa: agrointel.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.