Atentie! Deficientele de microelemente pot afecta semnificativ nivelul recoltelor.

Scris de Echipa Alcedo

Suprafata cat mai mare a foliajului sanatos, capabil sa absoarba radiatia solara pentru o eficienta maxima a fotosintezei, este determinanta si influenteaza direct nivelul recoltelor, inclusiv la culturile de leguminoase.

La leguminoasele pentru boabe, in special la soia, mazare si fasole, aparitia unor deficiente de microelemente, printre care molibdenul si borul, poate afecta semnificativ si nivelul recoltei.

In situatii de deficiente sau de stres abiotic (seceta, baltiri, grindina), recomandam tratamentele foliare preventive sau curative folosind PRODUSELE ISCUSITE:

  • FOLIMAX BORON-ECOMAX, in doza de 1,0-2,0 l/ha;

Se aplica 1 tratament pe solurile bine aprovizionate si 2 tratamente in doza de 2,0 l/ha pe solurile usoare. Poate fi utilizat in agricultura ecologica, conform Reg. CE nr. 848/2018.

  • OLEOMAX, in doza de 1,5-2,0 kg/ha;

Se aplica 2-3 tratamente foliare de la inaltimea plantelor de 15 cm, la intervale de 14 zile intre tratamente.

Pentru recolte mari, cresterea continutului de proteine si rezistenta marita la stresul abiotic, produsele de mai sus pot fi aplicate impreuna cu unul dintre biostimulatorii ALGAMAX sau AMINOPOWER care pot fi utilizati in agricultura ecologica, conform Reg. CE nr. 848/2018.

EXTRABONUS!

  • Achizitioneaza 1000 litri FoliMAX BorOn-EcoMax si primesti 100 litri gratuit.
  • Achizitioneaza 200 kg OLEOMAX si primesti 5 kg Aminopower WSP gratuit.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO