ATELIER ALCEDO CEREALE PAIOASE

Platforma experimentala “ATELIER ALCEDO CEREALE PAIOASE” se afla intr-o stare optima in aceasta perioada, spre deosebire de anul trecut. Ploile cazute in luna noiembrie (40 mm) si temperaturile pozitive au ajutat soiurile de cereale paioase sa rasara uniform si sa vegeteze.

In acest an avem un numar crescut de specii si soiuri de cereale paioase. La cele 41 de soiuri de GRAU COMUN se mai adauga 8 soiuri GRAU DUR, 11 soiuri ORZ, 4 soiuri TRITICALE, 2 soiuri SECARA si 1 soi GRAU SPELTA.

Testarea FERTILIZANTILOR este si ea avuta in vedere in cadrul platformei experimentale. Astfel, testam o gama larga de fertilzanti de baza, fertilizanti starter si fertilizanti foliari.

Scopul proiectului „ATELIER ALCEDO”, care in primavara va include si FLOAREA-SOARELUI, PORUMB, SOIA, MAZARE, FASOLE, NAUT, BOB, RAPITA, MUSTAR, SORG, MAC, este de a prezenta fermierilor cel mai bun material genetic intr-o tehnologie performanta, economic-rentabila.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.