ASTRAL 40 OD – erbicid iscusit omologat la cultura porumbului pentru combaterea buruienilor monocotiledonate (gramineelor) anuale si perene

Cauti un erbicid care sa combata buruienile monocotiledonate anuale si perene, dar si unele dicotiledonate anuale, din cultura porumbului?

Specialistii ALCEDO recomanda ASTRAL 40 OD, solutia iscusita care combate buruieni monocotiledonate anuale (incluzand specii de SetariaEchinochloa, Digitaria, Panicum, Lolium si Avena), monocotiledonate perene (Sorghum halepense din rizomi si din seminte, Agropyron repens) si dicotiledonate anuale (Amaranthus spp. si specii de crucifere).

ASTRAL 40 OD este un erbicid sistemic, selectiv, care este absorbit prin frunze si radacini, se transloca pana la nivelul varfurilor de crestere, stopand diviziunile celulare si cresterea buruienilor, provocandu-le in final uscarea.

Doza omologata este de 0,8 l/ha pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale, cu aplicare in postemergenta, cand plantele de porumb au 4-6 frunze, iar buruienile monocotiledonate au 2-4 frunze. Pentru combaterea costreiului din rizomi sau a altor graminee perene, doza omologata este de 1,0-1,5 l/ha, cu aplicare in postemergenta, cand plantele de porumb au 4-6 frunze, iar costreiul din rizomi are 15-20 cm.

Important! ASTRAL 40 OD este compatibil cu fertilizantii foliari MICROFERT U si MICROFERT ZN si se poate aplica in amestec pentru prevenirea carentelor de zinc si a altor nutrienti necesari cresterii si dezvoltarii plantelor de porumb.

Pentru largirea spectrului de combatere, in functie de buruienile problema din ferma dvs., alegeti unul din PACHETELE TEHNOLOGICE de la ALCEDO, care, pe langa ASTRAL 40 OD, contin CEREDIN FORTE 464 SL, VECTOR si KIDEKA.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.