Astazi, se lanseaza pe piata JOYSTICK®, un nou erbicid pentru cereale paioase!

La hotel Ramada Plaza din Capitala are loc astazi lansarea noului erbicid JOYSTICK®. Dezvoltat de SAPEC AGRO, erbicidul se va gasi din aceasta toamna in portofoliul de produse al companiei ALCEDO. JOYSTICK® a fost omologat pentru combaterea in postemergenta a buruienilor graminee si cu frunza lata din culturile de grau, orz, triticale si secara. Contine trei substante active (50 g/kg iodosulfuron + 400 g/kg diflufenican + 20 g/kg florasulam) cu actiune de contact, sistemica si reziduala, dar si 100 g/kg cloquintocet-mexyl care este un safener, oferind o selectivitate excelenta pentru cultura. In culturile de cereale de toamna si primavara (grau, orz, secara si triticale) noul erbicid se aplica de la stadiul de 3 frunze pana la stadiul de infratire (BBCH 13-29), in doza de 0,2 kg/ha.
Pentru cei care vor sa obtina mai multe detalii despre noul erbicid, va rugam sa dati CLICK AICI.
De asemenea, puteti apela la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.