Astazi incepe INDAGRA!

Scris de Echipa Alcedo

Indagra-2015Cel mai mare targ din domeniul agricol organizat in Romania, INDAGRA 2015  a inceput astazi si se incheie duminica, 1 noiembrie. Ajuns la cea de-a 20-a editie, evenimentul gazduieste peste 470 de expozanti din 23 de tari. La evenimentul de inaugurare au fost prezenti atat presedintele Klaus Iohannis, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, dar si alte oficialitati.  Pe parcursul celor 5 zile vor avea loc:

INDAGRA – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si  zootehniei;

INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Targ International pentru Industria Alimentara & Cea mai mare expozitie din industria carnii;

EXPO DRINK & WINE – Targul de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice;

ALL-PACK-Expozitia internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice.

Daca doriti sa vizitati acest targ agricol o puteti face intre orele 10.00-18.00, iar duminica 1 noiembrie intre 10.00-16.00. Costul unui bilet este de 10lei/zi.

sursa: pescurt.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.