Asigurati-va de pe acum ca veti avea o cultura de floarea-soarelui fara probleme:

Scris de Echipa Alcedo

Porumb 09.05.2011Astazi va recomandam pachetul FLOARE TOPSIN

Floarea-soarelui reprezinta una dintre cele mai importante plante de cultura din tara, dupa grau si porumb, de aceea ca este absolut obligatoriu sa acordati o atentie sporita atat semintelor, cat si produselor fitosanitare pe care trebuie sa le procurati. Pentru a va ajuta in acest sens, ALCEDO vine pe piata, la preturi foarte bune, cu o gama larga de pachete pentru protectia florii-soarelui, printre care va recomandam FLOARE TOPSIN.

Acest pachet contine doua produse, si anume: fungicidul Topsin 500 SC ]i la alegere erbicidul Leopard sau Rango. Topsin 500 SC se foloseste in doza de 1,40 l/ha si este util in combaterea bolilor precum putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea), alternarioza (Alternaria spp.), etc. Mentionam ca Topsin 500 SC are actiune fungicida, de contact si sistemica, fiind absorbit de plante prin frunze si radacini, avand un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor, cu infectie de suprafata si sistemica.

Leopard 5 EC este un erbicid cu actiune sistemica, ce se utilizeaza in doza de 1,50 l/ha, pentru combatere a buruienilor graminee, mai ales a costreiului, fiind selectiv fata de culturile dicotiledonate.

Erbicidul RANGO, este a doua denumire comerciala a lui Pantera 40 EC si se utilizeza in doza de 0,75-1,75 l/ha. Este un produs de baza in combaterea totala a gramineelor. Pentru o buna eficacitate, se recomanda ca buruienile graminee anuale, sa fie in faza de 2 – 4 frunze, gramineele perene 10-20 cm iar Sorghum halepense (costreiul) in faza de pana la 10-70 cm inaltime (pana la formarea paniculului).

La indeplinirea conditiilor contractuale pentru pachetul FLOARE TOPSIN se obtine o reducere de 31.61% ajungandu-se la pretul de 154.90 RON/ha, fara TVA. Pentru cei care doresc, sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!” pachetul se poate achizitiona la pretul de 226.00 RON/ha, fara TVA, pret pentru care acumulati un numar de 200 de puncte.

Pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa va protejati culturile de floarea-soarelui cu pachetul FLOARE TOPSIN, il puteti cumpara de la reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.