Asigura plantelor tale un start bun si o rasarire uniforma!

Scris de Echipa Alcedo

Nu de putine ori in camp s-a vazut diferenta dintre o cultura fertilizata localizat cu ingrasaminte starter si o cultura fertilizata clasic.

Cum in multe zone ale tarii ploaia intarzie sa apara, trebuie sa stim ca o radacina puternica imbunatateste rezistenta la seceta. Pentru a avea plante puternice si tolerante la seceta, cu o crestere mai buna, avem nevoie de radacini puternice.

Pentru un start bun al culturilor, o rasarire uniforma si plante mai viguroase, va recomandam aplicarea odata cu semanatul a unui fertilizant din gama STARTMAX sau YaraMila NP STARTER 10-47 +Zn +B.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.