APROZAME este erbicidul care se aplica la rapita, in postemergenta tarzie, inclusiv pe solul inghetat

Stiati ca,

APROZAME este erbicidul care se aplica la rapita, in postemergenta tarzie, inclusiv pe solul inghetat?

Mai mult, acest erbicid este recomandat pentru combaterea buruienilor mono si dicotiledonate anuale din rapita. Daca este aplicat inaintea rasaririi buruienilor, previne germinarea acestora, iar daca se aplica dupa germinarea buruienilor, va bloca treptat cresterea si va limita actiunea lor competitiva asupra culturii.

Retineti!!!! APROZAME este unul dintre erbicidele recomandate a fi utilizate in solele in care este prezenta si buruiana Vulpia spp, o specie care se combate destul de  greu. Ca si perioada de aplicare, acest erbicid se poate utiliza de la 4 pana la 8 frunze, putandu-se folosi, inclusiv, pe solul inghetat, fara probleme pentru cultura.

Mai multe detalii despre acest erbicid, puteti lua legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dumnevoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.