Descarcă aplicația ALCEDO

APLICAȚIA ALCEDO ROMÂNIA înseamna un efort consistent pentru a livra primul software disponibil pe dispozitive mobile, dezvoltat în România, al unui distribuitor de inputuri și servicii pentru agricultură.

  • Aplicația funcționează offline

    Conține catalogul complet de produse, cu posibilități avansate de căutare și filtrare după: nume produs, producător, culturi, categorii de inputuri.

  • Suport de la specialiștii nostri

    Atunci când aveți probleme, vă este de un real ajutor, pentru că puteți avea acces direct la specialiștii ALCEDO, punându-le întrebari direct prin aplicație.

  • Notificări cu cele mai noi oferte

    Prin primirea de notificări pe telefonul mobil veți afla noile oferte speciale și noutățile din agricutură dar și cele care sunt pe cale să expire.

Echipa noastră de specialiști a dezvoltat acest proiect inovator pentru a răspunde solicitărilor fermierilor și pentru a ține în același timp pasul cu agricultura modernă.

Prin accesarea butonului de ȘTIRI, veți fi conectați în permanență la noutățile din agricultură. De asemenea, prin accesarea butonului de OFERTE, se afișează instant toate ofertele curente.

Descarcă aplicația ALCEDO

Aplicația este disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store. Află mai multe despre aplicație pe aplicatia.alcedo.ro.