Aplicati fungicidul ZIZAN 500 SC pentru combaterea bolilor din culturile de cereale paioase si rapita

ZIZAN 500 SC este un fungicid sistemic cu actiune preventiva si curativa, pentru combaterea bolilor din culturile de cereale paioase si rapita.

La scurt timp dupa tratament, substanta activa tebuconazol patrunde in partile aeriene si este distribuita acropetal in interiorul tesuturilor, unde blocheaza extinderea ciupercii prin inhibarea procesului de sinteza a ergosterolilor.

Acest mod de activitate da posibilitatea produsului de a actiona preventiv, curativ si in unele situatii chiar eradicativ in mod foarte eficient impotriva ciupercilor patogene.

Produsul trebuie utilizat preventiv sau imediat dupa observarea primelor simptome de boala, momentul optim de aplicare fiind dupa infratire (la cereale).

Aplicarea tratamentelor se va face cand temperatura aerului este peste 12°C.

Numar maxim de tratamente pe an: 2

Intervalul intre tratamente: 21 zile.

Volumul de apa: 200 – 300 l/ha.

Pentru marirea spectrului de combatere se poate utiliza in combinatie cu alte fungicide.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.