Aplicat in toamna, fungicidul SALVATOR 25 EW creste rezistenta plantelor de rapita la iernare

Specialistii ALCEDO recomanda aplicarea unui tratament in toamna, cu fungicidul SALVATOR 25 EW care, pe langa combaterea patogenului Phoma lingam, actioneaza si ca regulator de crestere (provoaca scurtarea tijei si concentrarea sucului celular si pregateste mai bine plantele pentru iernare).

Doza omologata este de 0,5 l/ha.

Odata absorbit in tesuturi, in maxim 2 ore de la aplicare, produsul se transloca acropetal si are un efect de lunga durata (10-14 zile).

Datorita proprietilor sale, produsul are actiune preventiva, curativa si eradicanta.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.