APIA reaminteste fermierilor: Mai sunt doua zile pentru a va depune cererile pentru sprijinul pe suprafata

Scris de Echipa Alcedo

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste  fermierilor care intentioneaza sa solicite sprijinul financiar pentru schemele/masurile de sprijin pe suprafata, pentru anul in curs, ca termenul limita pentru depunerea cererii de plata fara penalitati este 15 mai 2014, inclusiv.

Incepand cu data de 16 mai se vor aplica penalitati de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere, iar dupa data de 10  iunie 2014 cererea de plata nu mai este admisa la calcul. Precizam ca in perioada 3 martie -12 mai 2014, au fost depuse, in cadrul Campaniei de primire a cererilor de plata pe suprafata, un numar de 875.192 cereri de plata, pentru o suprafata de aproximativ 6 milioane hectare.

Comunicat de presa APIA

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.