APIA are un nou director general adjunct

Scris de Echipa Alcedo

Paul Kmen  - director adjunct APIASaptamana aceasta, Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) are un nou director general  adjunct. Locul ramas vacant dupa schimbarile din ultima perioada la conducerea institutiei este acum ocupat de un profesionist tanar, care a detinut in trecut functia de director executiv al APIA Iasi.
Paul Eduard Kmen revine in sectorul public dupa doi ani petrecuti in mediul privat de afaceri. Potrivit CV-ului sau, Paul Kmen a luat pentru prima oara contact cu APIA in martie 2006 si a incheiat conturile cu institutia ieseana dupasapte ani in care a fost atat director executiv, cat si adjunct. Venirea lui Paul Kmen la Bucuresti reprezinta cea de-a doua schimbare importanta la nivelul APIA. Prima a fost numirea in functia de director al APIA a lui Ioan Merca venit de la APIA Cluj.
sursa: agrointel.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.