APIA anunta: Termen prelungit pana pe 17 noiembrie!

Scris de Echipa Alcedo

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) are o veste buna pentru fermierii care nu au reusit sa depuna cereri pentru ajutorul de stat alocat pentru prima impadurire. A fost anuntata prelungirea sesiunii de depunere a cererilor de sprijin pentru Schema de ajutor de stat ”Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite”, aferenta Submasurii 8.1 „Impaduriri si crearea de suprafete impadurite”. Termenul se prelungeste pana la data de 17 noiembrie, ora 14:30. Ghidul solicitantului, precum si documentele relevante pentru implementarea Schemei de ajutor de stat “Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite”, sunt publicate pe pagina de internet a APIA, www.apia.org.ro, la sectiunea dedicata masurilor delegate din PNDR.

Masura nu este usor de pus in practica dar odata realizata fermierii primesc inapoi banii investiti pentru lucrari, pe care initial ii suporta din propriul buzunar, dar beneficiaza timp de 12 ani de ajutor de stat pentru intretinerea suprafetelor impadurite!

Pentru a putea beneficia de sprijin in cadrul schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite” potentialul beneficiar depune o cerere de sprijin la Centrul Judetean APIA. Important de stiut insa este ca inainte de depunerea cererii de sprijin solicitantul trebuie sa parcurga etapele de identificare a suprafetelor care urmeaza a fi impadurite si de elaborare a proiectului tehnic de impadurire.

sursa: agrointel.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.