APIA anunta ce Masuri au fost autorizate pentru plata

Scris de Echipa Alcedo

bani-subventiePotrivit unui comunicat de presa remis astazi redactiei, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, in intervalul 02 – 08 septembrie 2016, a autorizat la plata pentru Campania 2015, suma de 49,87 milioane euro pentru un numar de 29.650 beneficiari ai masurilor de dezvoltare rurala finantate din FEADR prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR 2014-2020). Iata Masurile:

–          Masura 10 – Agro-mediu si clima, cu pachetele si subpachetele aferente – 12,67 mil. euro pentru un numar de 11.720 fermieri;

–          Masura 11- Agricultura ecologica cu submasurile si pachetele aferente – 3,60 mil. euro pentru un numar de 1.537 fermieri;

–          Masura 214 – Plati pentru agro-mediu, cu pachetele si subpachetele aferente* – 18,1 mil. euro pentru un numar de 16.393 fermieri. (*la aceasta suma se adaugasi cele 15,5 milioane euro platite in luna decembrie 2015).

Precizam ca la suma de 49,87 milioane euro aferenta masurilor mentionate anterior se adauga suma de 215,99 milioane euro pentru Masura 13Plati pentru zone care se confrunta cu constrangeri naturale sau cu alte constrangeri specifice, la care autorizarea a inceput in luna mai. Platile se efectueaza progresiv, pe masura ce dosarele fermierilor sunt procesate si validate pe tot fluxul de lucru din cadrul sistemului informatic, pentru fiecare schema de plata pentru care s-a facut solicitarea.

Comunicat de presa APIA

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.