Anunt important de la APIA

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) va avea program normal de lucru si la sfarsit de saptamana, pentru ca fermierii sa poata depune cerere unica pentru subventiile aferente anului 2017. Ministerul Agriculturii ii avertizeaza pe agricultori ca termenul limita de depunere a Cererilor unice de plata in cadrul Campaniei 2017 este 15 mai 2017.

Pentru a veni in sprijinul fermierilor, in weekend-urile urmatoare, respectiv 6 – 7 mai si 13 – 14 mai, sediile APIA judetene/locale vor functiona dupa programul de lucru normal.

sursa: agroinfo.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.