Anunt de ultima ora de la APIA

APIA1 august 2016 este ultima zi, in care fermierii pot sa depuna cererile de plata pentru ajutorul de stat la motorina consumata in agricultura in trimestrul II al anului 2016. Anuntul a venit din partea Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA). Beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil de finantare pentru 2016 depun cererile de solicitare a ajutorului de stat insotite de o situatie centralizatoare privind cantitatile de motorina achizitionate si utilizate in trimestrul respectiv. Ajutorul de stat consta in rambursarea diferentei dintre acciza standard si acciza redusa (stabilita la 21 euro / 1.000 litri) pentru motorina utilizata la efectuarea lucrarilor mecanizate in agricultura, a carui valoare unitara este de 1,7975 lei  / litru.
Cererile de plata pot fi depuse de administrator / reprezentantul legal sau imputernicitul acestuia, caz in care imputernicirea este emisa de catre administratorul / reprezentantul legal si este insotita de copia actului de identitate al persoanei imputernicite.
Comunicat de presa APIA

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.