Anunt de ultima ora de la APIA!

Scris de Echipa Alcedo

euro-curs-valutarSi in weekend-ul trecut, functionarii din toate judetele, si implicit echipa de la APIA Central au lucrat la foc continuu pentru a face transferuri in contabilitate pentru fermierii care asteptau banii din avansul pentru campania 2016. Asadar, s-au virat bani pentru Masura 214 – pachetul 7, Masura 10- pachetul 4, Masura 10- pachetul 7.

  • Masura 214, pachetul 7 se refera la terenurile arabile importante ca zone de hranire pentru gasca cu gat rosu (Branta ruficollis) si beneficiaza de 171 euro/ha/an. APIA le achita fermierilor 84% din acest cuantum!
  • Masura 10, pachetul 4 se refera la fermierii care au infiintat culturi verzi si beneficiaza de 128 euro/ha/an. APIA le achita fermierilor 84% din acest cuantum!
  • Masura 10, pachetul 7 se refera la terenurile arabile importante ca zone de hranire pentru gasca cu gat rosu (Branta ruficollis) si beneficiaza de 250 euro/ha/an. APIA le achita fermierilor tot 84% din acest cuantum!

sursa: agrointel.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.