ANGELICA – soi de soia recomandat si pentru industria de procesare a uleiului

ANGELICA este un soi de soia timpuriu (grupa 00), cu hilul de culoare alb-crem. De ce l-am ales in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE de la ALCEDO? Pentru ca are o plasticitate ecologica foarte buna, fiind recomandat spre cultivare pentru conditii diferite de sol. Planta este de inaltime mijlocie-inalta, cu o tolerata buna la cadere si cu o dezvoltare rapida in primele faze de vegetatie. In plus, prezinta un potential de productie foarte bun (MMB mare, depinde si de conditiile de cultura).

ANGELICA este un soi recomandat si pentru industria de procesare a uleiului (continut mediu de ulei de peste 23%).

In ceea ce priveste bolile, este un soi cu toleranta buna la Sclerotinia sclerotiorum, bacterioze si toleranta medie fata de mana (Peronospora manshurica).

Densitatea recomandata la semanat este de 50–55 boabe germinabile/mp, adica 500.000–550.000 boabe germinabile/ha.

Samanta este inoculata cu HI COAT SUPER SOY (Bradyrhizobium japonicum).

Pentru mai multe detalii despre ANGELICA va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play:  http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.