ANAPURNA – soi iscusit de grau cu potential de productie foarte ridicat

Conditiile climatice din acest an au fost foarte capricioase in multe zone din tara, insa combinat cu o tehnologie economic rentabila si cu produse bine alese, soiul de grau ANAPURNA a avut productii intre 7.520 si 8.430 kg/ha.

INSUSIRI FIZIOLOGICE

  • soi aristat (ariste albe lungi si lucioase);
  • aparitia spicului: semi-timpurie;
  • talie plantelor: medie;
  • boabele lucioase, lungi de culoarea chihlimbarului si de calitate PREMIUM;
  • toleranta la inghet: tolerant;
  • toleranta la cadere: foarte tolerant;

TOLERANTA LA BOLI

  • rugina galbena (Puccinia striiformis): foarte tolerant;
  • rugina bruna (Puccinia recondita): mediu tolerant;
  • septorioza (Septoria tritici): mediu tolerant;

INDICI DE CALITATE

  • continut de proteina: 13-14%;
  • energie: 280;
  • segment de panificatie: calitate buna;
  • potential de productie foarte ridicat;
  • MMB: 46 g;

RECOMANDARI TEHNOLOGICE

  • zonare: in toate zonele de cultura ale graului din Romania, cu recomandarea de a se evita solurile reci, umede si zonele depresionare;
  • densitate optima: 400-430 boabe germinabile/mp;

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.