AMIRAL NEO – fungicid sistemic pentru tratarea semintelor de grau si orz destinate insamantarilor

Scris de Echipa Alcedo

Tratamentul semintelor este primul pas pentru o agricultura performanta. Pentru ca fermierii iscusiti stiu asta, ALCEDO a introdus din acest sezon in portofoliul de PRODUSE ISCUSITE un nou fungicid pe baza de ipconazol 15 g/l, special creat pentru tratamentul semintelor de cereale paioase.

AMIRAL NEO este un fungicid sistemic din clasa triazolilor recomandat pentru combaterea agentilor patogeni care se transmit prin seminte si sol.

De ce este iscusit? Pentru ca are proprietati protective si curative si asigura combaterea excelenta a malurei comune. De asemenea, are o formulare speciala, microemulsie in apa, care asigura o acoperire foarte buna a semintelor si o colorare intensa a acestora.

De ce vi-l recomandam? AMIRAL NEO ofera protectie si siguranta semintelor, favorizand rasarirea completa si rapida a culturii, fara a fi necesara cresterea normei de semanat. Totodata, datorita modului de formulare, pe langa acoperirea foarte buna a semintelor, imbunatateste fluxul de seminte in timpul tratamentului.

Important! Produsul se poate dilua in proportie de pana la 1:8, pentru o acoperire cat mai uniforma a semintelor, fara a se depasi volumul de 10 litri solutie pe tona de seminte.

Atentie! Samanta se trateaza cat mai aproape de data semanatului. Nu se trateaza seminte cu umiditatea mai mare de 15%. Nu se pastreaza samanta tratata de la un sezon la altul.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO