AlgaMAX si FoliMAX – pentru o nutritie echilibrata si completa la porumb

efectul fertilizarii la porumbPentru completarea necesarului de elemente nutritive in perioadele de stres (baltiri, seceta, grindina, atac de fitopatogeni si daunatori), ale porumbului recomandam aplicarea foliara a produselor din gama AlgaMAX si FoliMAX.

Acestea pot fi utilizate fie singure, fie tank-mix odata cu produsele pentru protectia plantelor. In aceste conditii, inainte de aplicare, va recomandam sa efectuati un test de compatibilitate.

Pentru furnizarea azotului, fosforului si a potasiului recomandam produsele FoliMAX Gold, FoliMAX FirstN sau FoliMAX Liquid NPK, FoliMAX EcoSOL ce vor fi aplicate PREVENTIV, tank-mix impreuna cu cele din gama FoliMAX ce contin mezo si/sau microelemente (FoliMAX MAIZE SC, FoliMAX Cereals SC sau FoliMAX Proteus, FoliMAX MagneziuS, FoliMAX Zn 27, FoliMAX Mn 32).

In situatii de stres biotic sau abiotic, in tratamentele foliare se va introduce unul dintre produsele AlgaMAX Fluid sau AlgaMAX Complex NPK.

Mai multe informatii le puteti obtineti dand click AICI.

Pentru mai multe informatii, puteti contacta echipa de vanzari ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.