ALGAMAX Fluid – o solutie pentru culturile afectate de ingheturile tarzii!

Chiar daca din punct de vedere calendaristic primavara a sosit de peste o luna, zilele acestea, si in special astazi, in sudul tarii temperaturile au scazut, ajungand chiar si la -50C (loc. Mihail Kogalniceanu, jud. Ialomita). Pomii stim sigur ca vor fi afectati atunci cand frigul ii prinde in plina perioada de inflorire, insa si celelalte culturi, cum ar fi rapita si cerealele paioase pot fi afectate. In aceasta perioada, rapita este in faza de aparitie a tijei florale, ceea ce face ca aceste temperaturi sub 0 0C, sa creeze un stres plantelor, poate chiar sa le si afecteze. La fel si cerealele paioase, care se afla la faza de impaiere. In scurt timp, pe plante vor  aparea decolorari si chiar ingalbenirea lor, care pot fi confundate cu unele carente sau chiar simptome de boala. 
Ce se poate face in acest caz? ALCEDO vine in sprijinul dumneavoastra cu biostimulatorul de crestere de ultima generatie, ALGAMAX Fluid, un produs inovativ, care contine pe langa  alga Ascophyllum nodosum, aminoacizi, fitohormoni, auxine, citochinone, gibereline, betaine, azot, fosfor, potasiu, magneziu, sulf. Acest biostimulator, comparativ cu ceilalti din piata, pe langa efectul asupra cresterii si dezvoltarii, creste rezistenta plantelor la factorii de stres, dar are  si actiune  fertilizanta, ducand la sporuri semnificative de recolta.
Pentru mai multe detalii despre ALGAMAX FLUID, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Fotografiile de mai jos au fost realizate in aceasta dimineata in localitatea Mihail Kogalniceanu, judetul Ialomita

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.