ALEXXANDRA DUO – un hibrid DUO SYSTEM, rezistent la cicloxidim

DUO SYSTEM este un sistem de productie inovativ, bazat pe utilizarea hibrizilor de porumb ameliorati conventional (tip CTM) cu rezistenta la erbicidul STRATOS ULTRA.

ALEXXANDRA DUO/FAO 340, este un hibrid de porumb tip CTM, (rezistent la cicloxidim – STRATOS ULTRA), tehnologie care permite cultivarea porumbului in sole in care avem presiune mare de buruieni graminee anuale si perene. Astfel, vom erbicida cu STRATOS ULTRA cu doza de 2 l/ha + DASH cu doza de 2 l/ha, pentru combaterea gramineelor anuale si perene: mohor, mohor lat, meisor, mei, pir tarator, pirul gros, costreiul (din seminte si rizomi) si cu efect bun in combaterea trestiei.

Este un hibrid dentat, cu vigoare foarte buna la pornirea in vegetatie, tulpina robusta, rezistenta foarte buna la cadere, rezistenta buna la principalele boli si foarte productiv.

Densitatea recomandata la semanat pentru conditii bune este de 75.000 – 80.000 b.g./ha iar pentru conditii limitative este de 65.000 – 70.000 b.g./ha.

Pentru mai multe informatii despre ALEXXANDRA DUO, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.