Alege SALVATOR 25 EW pentru combaterea bolilor la culturile de grau, orz, rapita, mar, samburoase, tomate si vita de vie

Scris de Echipa Alcedo

Specialistii ALCEDO recomanda fungicidul SALVATOR 25 EW, un produs cu actiune preventiva, curativa si eradicanta. Odata absorbit in tesuturi (in maxim 2 ore de la aplicare), produsul se transloca acropetal si are un efect de lunga durata (10-14 zile).

Ce combate si in ce cultura?

  • Complex de boli foliare din culturile de grau si orz. Doza omologata: 0,5 l/ha.
  • Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), alternarioza (Alternaria brassicae), putregaiul uscat (Phoma lingam), putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea), fainare (Erysiphe communis) din cultura de rapita de toamna. Doza omologata: 1,0 l/ha.
  • Alternarioza (Alternaria solani) la tomate. Doza omologata: 0,5 l/ha, intr-un volum de solutie de 1.000 litri/ha (0,05%).
  • Fainarea (Sphaerotheca fuliginea) la castraveti. Doza omologata: 0,5 l/ha, intr-un volum de solutie de 1.000 litri/ha (0,05%).
  • Fainarea (Uncinula necator) la vita de vie. Doza omologata: 0,4 l/ha.
  • Fainarea (Podosphaera leucotricha), rapanul (Venturia inaequalis) la mar. Doza omologata: 0,75 l/ha, intr-un volum de solutie de 1.500 litri/ha (0,05%).
  • Monilioza (Monilia) la samburoase. Doza omologata: 0,75-1,0 l/ha, intr-un volum de solutie de 1.000 litri/ha (0,075 – 0,1%).

Atentie! Pentru a preveni instalarea rezistentei patogenilor, se va evita aplicarea a mai mult de 2 tratamente la aceeasi cultura si pe aceeasi suprafata intr-un sezon.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.