Alege MICROFERT-U, pentru culturi sanatoase, fara carente nutritive

Scris de Echipa Alcedo

Folosirea fertilizantilor foliari poate asigura toate elementele si microelementele nutritive necesare plantelor de cultura, la momentul potrivit.

MICROFERT-U este un fertilizant foliar lichid, produs in Romania la Alchimex. Are un indice de salinitate redus, favorabil culturilor in conditii de seceta si poate fi utilizat cu succes atat la culturile de camp, cat si in vii, livezi sau in culturile legumicole.

Se recomanda utilizarea, in concentratie de 0,5 – 1% (0,5 – 1 l produs/100 l apa), la culturile semincere si pentru consum, cu sau fara fertilizare de baza, pe toate tipurile de sol.

In functie de cultura, se recomanda ca fertilizarile sa se faca odata cu erbicidarile sau cu tratamentele pentru combaterea bolilor si daunatorilor, avand in vedere si capacitatea acestui fertilizant de ajustare a pH-ului solutiilor de stropit, in sensul acidifierii acestora, aspect care influenteaza pozitiv stabilitatea si eficacitatea biologica a solutiilor de stropit, mai ales cand se foloseste o apa dura.

Produsul se poate utiliza si prin fertigare, in concentratie de 0,01 – 0,03% (0,1 – 0,3 l produs/1000 l apa), in perioada de crestere intensiva si fructificare.

MICROFERT-U are efecte benefice daca se utilizeaza si in situatii mai dificile pentru plante (cand sunt afectate de grindina, cand sunt desfrunzite timpuriu de boli sau daunatori, etc.).

Important! Se poate utiliza si ca fertilizant starter la culturile de floarea soarelui si porumb, in doza de 2,5 l produs/tona de samanta, aplicat concomitent cu tratamentele la samanta, asigurandu-se o mai viguroasa inradacinare si crestere a plantelor.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.