ALCUPRAL 50 PU, tratament pe baza de cupru ideal pentru vii si livezi!

Inca puteti sa-l aplicati:

ALCUPRAL 50 PU, tratament pe baza de cupru ideal pentru vii si livezi!

Pentru ca meteorologii anunta vreme buna in zilele viitoare, recomandam ca in plantatiile pomicole, dar si cele viticole sa efectuati tratamente fitosanitare, acum la intrarea in iarna. De ce sunt importante aceste tratamente? Pentru ca acestea duc la scaderea numarului de tratamente ulterioare, prin reducerea considerabila a infectiilor primare si a rezervei de forme hibernante ale daunatorilor.

Un produs consacrat, pe care-l recomandam cu incredere este fungicidul ALCUPRAL 50 PU, ce contine 50% cupru sub forma de oxiclorura, iar prin actiunea fungicid-bactericida de contact, previne si combate boli, precum: rapanul, focul bacterian, patarea frunzelor, ciuruirea frunzelor, mana.

Atentie! Tratamentul cu ALCUPRAL 50 PU se va aplica pentru o mai buna maturare (coacere) a lemnului, dar si pentru a reduce presiunea de infectie cu agenti patogeni din vii si livezi.  Cuprul va omori toti agentii patogeni care urmeaza sa ierneze atat pe ramuri cat si pe sol.

In tabelul de mai jos, aveti cultura, agentul de daunare, precum si doza pe care o puteti folosi in tratamentele fitosanitare cu ALCUPRAL 50 PU.

Cultura Agent de daunare Doza
Mar Rapanul (Venturia inaequalis)

Focul bacterian (Erwinia amylovora)

0,3% (4,5 kg/ha in 1500 l apa)
Par Rapanul (Venturia pyrina)

Focul bacterian (Erwinia amylovora)

0,3% (3 kg/ha in 1000 l apa)
Prun Patarea rosie a frunzelor (Polystigma rubrum) Ciuruirea frunzelor (Stigmina carpophylla) 0,2% (2 kg/ha in 1000 l apa)
Gutui Focul bacterian (Erwinia amylovora) 0,3% (4,5 kg/ha in 1500 l apa)
Cires, visin Patarea frunzelor (Blumeriella jaapi) 0,2% (2 kg/ha in 1000 l apa)
Vita de vie Mana (Plasmopara viticola) 0,3 % (3 kg/ha in 1000 l apa)

Pentru a afla mai multe informatii despre acest produs, dar si despre alte produse, puteti contacta reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.