ALCUPRAL 50 PU, fungicidul “iscusit” impotriva manei la vita de vie, dar si la legume

La multe culturi, mana este una dintre cele mai pagubitoare boli, care daca nu se intervine la timp poate duce chiar la pierderea totala a productiei.  In aceasta perioada, vizate de mana sunt: vita de vie, dar si tomatele, castravetii, cartoful, etc. In prima faza sunt afectate frunzele, dupa care si fructele. Ce se poate face in acest sens? Solutia vine de la ALCEDO: ALCUPRAL 50 PU .

Despre acest produs va spunem ca este un fungicid-bactericid, de contact, cu eficienta ridicata in prevenirea si combaterea acestei boli, dar si impotriva altor boli, in plantatii de:  mar, par si gutui.

Mai multe informatii despre ALCUPRAL 50 PU, le puteti afla de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, urmarind filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.