ALCEDO va informeaza din timp: Cum sa combateti buruienile din rapita daca nu reusiti sa erbicidati in preemergenta?

Galera+ Sala+LontrelAstazi vrem sa va aducem in atentie cateva solutii pentru combaterea buruienilor in cultura de rapita, in contextul in care nu reusiti sa erbicidati in preemergenta. Asadar, in postemergenta timpurie puteti folosi GALERA SUPER (clopiralid 267 g/l + picloram 80 g/l + aminopiralid 17 g/l), in doza de 0,2 l/ha, care combate foarte bine: palamida, mac, musetel, turita, romanita, albastrita, spanac salbatic, trei frati patati, stir, susai, ambrozia, hrisca, samulastra de floarea-soarelui, zarna, talpa gastei, rocoina, urzica moarta, soparlita. Daca buruienile rasarite in toamna sunt si altele decat cele pe care le combate GALERA SUPER, puteti sa amestecati acest erbicid (GALERA SUPER) in doza de 0,2 l/ha, cu erbicidul SALSA (etametsulfuron-metil 75%) – in doza de 25 g/ha, si veti rezolva astfel si problema buruienilor crucifere ca: mustar salbatic, ridichea salbatica, traista ciobanului, brancuta, pungulita. Din punct de vedere al specialistilor, bazat pe experienta agricola, GALERA SUPER, in doza de 0,2 l/ha + SALSA – 25 g/ha + adjuvantul TREND (250 ml/ha) este solutia completa de erbicidare la rapita in toamna, in postemergenta timpurie. Cheia succesului unei culturi ce-ti ofera productii calitative si cantitative consta in erbicidarea inca din toamna!
Mai exista si o alta varianta, respectiv LONTREL (clopiralid 300 g/l)- doza 0,3-0,5 l/ha + SALSA, in doza de 25 g/ha + adjuvantul TREND (250 ml/ha), erbicidul LONTREL actionand asupra palamidei, musetelului, susaiului, hristii si troscotului.
Asadar, daca sunteti interesati de achizitionarea acestor produse, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.