ALCEDO VA ADUCE “SUBVENTIA DE TEHNOLOGIE” PRIN PRODUSE, SERVICII SI SFATURI ISCUSITE!

Ce inseamna “subventia de tehnologie”? Inseamna un portofoliu propriu, care este pus la dispozitia fermierilor impreuna cu servicii, prin sfaturile echipei de vanzari. Portofoliul propriu cuprinde produse de protectia plantelor, seminte si ingrasaminte, toate iscusite. Mai multe detalii o sa le primiti in newsletter-ele viitoare.

Ce trebuie sa stiti este ca acest portofoliu propriu a fost selectat de catre specialisti, a fost testat in ferme si face fata cu brio cerintelor agriculturii moderne de astazi, din Romania.

Serviciile oferite de catre ALCEDO (analiza de apa, analiza de sol) vin si ele sa completeze necesarul de tehnologie al oricarei ferme. Iar, echipa ALCEDO este cea prin intermediul careia tot acest portofoliu, impreuna cu serviciile sunt puse in valoare prin “Sfaturi iscusite”! Asadar, bazati-va pe noi pentru “Subventia de tehnologie”!

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.