ALCEDO te pregateste pentru campania de toamna!

Scris de Echipa Alcedo

Deoarece fermierii trebuie sa se pregateasca din timp pentru campania de toamna, ALCEDO, impreuna cu cele mai mari companii producatoare de seminte, au iesit pe piata cu cele mai bune oferte pentru samanta de rapita. Astfel, de la ALCEDO puteti achizitiona soiuri si hibrizi de rapita, din diferite grupe de maturitate, de la companiile: BAYER, BIOCROP, CAUSSADE, DONAU SAAT, EURALIS, KWS, ITC, LIMAGRAIN, MAISADOUR, MONSANTO, PIONEER, PROBSTDORFER, RAGT, RAPOOL RING, SUMMIT AGRO si SYNGENTA.

Este important de stiut ca semintele sunt tratate cu fungicide, iar un sac de samanta poate fi utilizat, in functie de cantitatea de hibrid sau soi din sac, pentru o suprafata de pana la 4 ha. Pentru a nu avea parte de surprize neplacute, este recomandat sa va achizitionati semintele doar de la distribuitorii autorizati si sa solicitati certificatul de calitate pentru semintele achizitionate. Daca doriti sa achizitionati seminte de rapita pentru campania de toamna, puteti lua legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona agricola in care activati.

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.