ALCEDO te pregateste din timp pentru campania de toamna! Miercuri, joi si vineri, trei editii live ale emisiunii “SFATURI ISCUSITE de la ALCEDO!”

Scris de Echipa Alcedo

Desi v-am obisnuit in fiecare zi de marti, la 14:30 sa venim in casele dumneavoastra cu emisiunea “SFATURI ISCUSITE de la ALCEDO!”, maine nu ne vom revedea, pentru ca miercuri, joi si vineri pregatim trei emisiuni. Asadar, bifati in agenda dumneavoastra zilele de 19, 20, 21 iulie 2017, ora 14:30.

Va asteptam alaturi de noi la trei editii extrem de importante, legate de campania de toamna si de noutatile pe care ALCEDO vi le-a pregatit pentru acest sezon. Speram sa avem si un invitat surpriza, pe care insa va asteptam sa-l descoperiti in cadrul celor trei editii live.

Cum v-am promis, suntem langa dumneavoastra nu numai cu produse “iscusite”, ci si cu sfaturi “iscusite”!

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.