ALCEDO sprijina programul Leaders Explore pentru studenti!

Anii studentiei reprezinta perioada in care incepi o calatorie incredibila, descoperi oameni, idei, experiente, iti pui intrebari si cauti frenetic raspunsuri. Plecand de la acest deziderat, o echipa de tineri au dezvoltat “Leaders Explore”, un program dedicat studentilor, care vor sa devina exploratori in leadership. Sunt organizate 6 evenimente, in diverse locatii din tara: Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, iar printre domeniile vizate se afla si cel agricol, unde ALCEDO a raspuns afirmativ la ideea de a le fi alaturi studentilor pe toata perioada programului.

Au fost organizate deja doua, din cele 6 evenimente LEADERS Explore, mai exact la Iasi si Bucuresti, iar ce s-a intamplat acolo puteti vedea dand click AICI.

Echipa ALCEDO

Alcedo

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.