ALCEDO s-a intalnit cu fermierii iscusiti din Dobrogea!

thumbnailSeria intalnirilor ALCEDO cu fermierii iscusiti a continuat si astazi, echipa de specialisti ALCEDO poposind de aceasta data in partea de sud-est a tarii, in localitatea Cerchezu, judetul Constanta.

Loturile demonstrative au fost organizate de catre ALCEDO, impreuna cu fermierul Ionut Constantinescu. Au fost prezentate 3 loturi de porumb si 4 de floarea-soarelui, hibrizi din portofoliul de “SEMINTE ISCUSITE” de la ALCEDO. Cei prezenti au putut observa si efectul produselor de protectia plantelor, precum Faster Gold 50 EC, Faster 10 CE sau Topsin 500 SC, produse din gama “PRODUSE ISCUSITE”. Ingrasamantul foliar Folimax Bor a fost ales pentru a sustine nevoile nutritionale in vegetatie, in cazul loturilor cu floarea-soarelui.

Informatiile tehnice despre hibrizi, precum si tehnologiile aplicate in camp le-au fost oferite fermierilor de catre Marian Butoianu – director tehnic ALCEDO si Sorin Barbu – director de vanzari.  Fermierii prezenti la eveniment au fost interesati sa afle ce lucrari s-au efectuat la fiecare cultura in parte, densitatea la semanat, tratamentele si produsele fitosanitare aplicate, momentul optim de aplicare, rezistenta hibrizilor la boli si la cadere, etc. Precizam ca fermierul pe al carui pamant au fost realizate loturile demo detine ferma “Intreprindere Individuala Constantinescu Ionut” si are 600 de hectare.

revista Sanatatea plantelor

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.