Ai culturi in sistem bio si nu stii cu ce poti combate daunatorii din ordinul Lepidoptera?

Scris de Echipa Alcedo

Un produs ecologic eficient, DIPEL DF combate daunatorii din ordinul Lepidoptera (fluturi, molii) la foarte multe culturi agricole si horticole.

Este vremea in care larvele sunt din ce in ce mai prezente si, bineinteles, provoaca daune culturilor horticole, avand in vedere si vremea calduroasa prielnica.

DIPEL DF (Bacillus thuringiensis ssp. Kurstaki (Bt), tulpina (abts-351) 540 g/kg) este un insecticid biologic cu efect imediat dupa aplicare. Eficacitatea produsului in combaterea larvelor tinere din ordinul Lepidoptera este asemanatoare cu cea a insecticidelor conventionale, administrate conform recomandarilor specialistilor. Larvele se opresc din hranire imediat dupa ingerarea Bt, peretii intestinali incep sa se degradeze, larvele nu se mai pot hrani si mor in 24-72 de ore.

Produsul se poate aplica la o gama extrem de larga de culturi: porumb, sfecla de zahar, sfecla rosie, soia, floarea soarelui, peluze, pepiniere, cartof, pomi fructiferi, capsun, vita de vie, legume in camp si in spatii protejate (telina, mazare, conopida, varza creata, gulii, varza de capatana, varza de Bruxelles, menta, patrunjel, ridichi, sfecla rosie, salata, fasole, castraveti, castraveti cornison, dovlecei, pepeni galbeni, vinete, ardei gras, ardei iute, tomate), plante ornamentale, in doza de 0,6-1 kg/ha.

Fiind un insecticid ce contine microorganisme naturale, utile, nu lasa reziduuri si nu are perioada de pauza dupa recoltare.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO