Agro Amazonia, in vizita la sediul ALCEDO

Scris de Echipa Alcedo

agro-amazoniaIn urma cu cateva saptamani, ALCEDO a primit vizita unuia dintre actorii principali din business-ul agricol brazilian, Agro Amazonia – unul din cei mai mari distribuitori de inputuri din Brazilia, ce isi desfasoara activitatea in unitatea federativa Mato Grosso. Agricultura este principala activitate in Mato Grosso, mare parte din productia de soia si bumbac a Braziliei, dar si a lumii, fiind obtinuta aici.

Intalnirea de la Bucuresti a fost interesanta, reprezentand pentru ambele parti o oportunitate de a schimba impresii, de a-si prezenta cunostintele si experienta, dar si de a incerca sa  caute tehnologii si inovatii care pot fi puse in practica, pe viitor pe ambele piete.

Din delegatia braziliana au facut parte: Luiz Piccinin (presedinte/CEO), Roberto Motta (vicepresedinte/COO), Koji Iwanami (director de planificare), Marcelo Cassiolato (director general regional), Yu Kakimi (director sucursala Sumitomo Corporation – America). Partea romana a fost reprezentata de Nicolae Sandulescu (consilier presedinte/membru fondator), Vicentiu Cremeneanu – (presedinte/CEO), Gabriela Rizescu (director marketing), Takashi Tanaka (vicepresedinte) si Hidetaka Sato (consilier SC).

Dupa vizita, s-a ajuns la concluzia ca intre piata romaneasca de inputuri si cea braziliana exista foarte multe asemanari, ambele firme fiind angajate in a oferi fermierilor cu care lucreaza cele mai potrivite solutii pentru a da valoare muncii lor.

Text realizat de revista Sanatatea plantelor

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.