“Agricultura iscusita” intre traditie si evolutie, un eveniment marca ALCEDO- ALCHIMEX!

Scris de Echipa Alcedo

Aseara, la Teatrul Elisabeta din Capitala, zeci de invitati, fermieri, reprezentanti ai principalilor furnizori de pe piata de inputuri din agricultura, dar si presa de specialitate au fost prezenti la evenimentul “Agricultura iscusita”- traditie si evolutie, organizat de ALCEDO si ALCHIMEX.

ALCHIMEX, membra a grupului ALCEDO a sarbatorit 20 de ani de la infiintare, 20 de ani de traditie, 20 de ani de cand furnizeaza produse de protectia plantelor fermierilor romani. Claudiu Crangus, directorul general al companiei ALCHIMEX, a tinut celor prezenti un speech emotionant despre istoria de 20 de ani si despre colaborarile de succes care au facut ca produsele ALCHIMEX sa-si castige un binemeritat loc in piata. Astazi, ALCHIMEX este un brand de succes, un brand care se afla in preferintele fermierilor romani.

Cu privirea indreptata spre nou, spre evolutie, ALCEDO a lansat oficial aplicatia mobila ALCEDO Romania. Este o aplicatie care poate fi utilizata atat de pe dispozitivele mobile (iOS), dar si Android, o solutie digitala ce le permite clientilor companiei o mai mare transparenta in vizualizarea produselor pe care compania le are in portofoliu. Aplicatia este disponibila si off-line, un plus pentru o utilizare rapida, usoara, in lipsa internetului si ofera suport in informarea corecta a fermierilor. Agricultorii se pot documenta folosind diverse criterii de cautare, cum ar fi: dupa categoria din care fac parte (produse de protectia plantelor, seminte, ingrasaminte), dupa cultura, dupa producator. Prin apasarea butonului „OFERTE” fermierii au acces instant la toate ofertele ALCEDO. Mai mult, daca au o problema, fermierii pot intreba specialistii ALCEDO, direct din aplicatie. Totodata, accesand butonul „STIRI”, fermierii pot afla noutatile din domeniul agricol.

Agricultura iscusita inseamna traditie si evolutie. „Viitorul va fi al nostru, al celor care stim sa facem agricultura iscusita, al celor care stim sa impletim traditia cu tehnologia. Aplicatia noastra este un astfel de exemplu. ALCEDO nu vinde doar produse, ALCEDO vinde produse iscusite, insotite de consultanta. Daca pana acum aveam la indemana doar metode clasice, respectiv discutii directe sau sfaturi pe telefon, astazi putem oferi consultanta, inclusiv prin intermediul aplicatiei”, a mentionat in discursul sau, presedintele grupului ALCEDO, Vicentiu Cremeneanu.

sursa: revista Sanatatea plantelor

Vicentiu Cremeneanu,presedintele grupului ALCEDO

Vicentiu Cremeneanu,presedintele grupului ALCEDO

Claudiu Crangus, directorul general al companiei ALCHIMEX

Claudiu Crangus, directorul general al companiei ALCHIMEX

 

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.